Izvor: JUGpress.com, 14.Jun.2022, 23:09

Tržišna inspekcija redovno kontroliše ograničenje cena osnovnih životnih namirnica

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK-CRNA TRAVA

Na teritoriji Jablaničkog upravnog okruga Tržišna inspekcija redovno u prodajnim objektima vrši kontrolu primene uredbe vlade o ograničenim cenama osnovnih životnih namirnica u cilju normalnog snabdevanja građana šećerom, brašnom i uljem. Do sada nisu uočene veće nepravilnosti, ali je primećena veća potražnja za ovim artiklima. Načelnik Jablaničkog okruga Miloš Ćirić smatra da građani bespotrebno stvaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zalihe.

„Povećana je potražnja i od strane kupaca koji dolaze iz susednih zemalja. Građani mogu prijaviti eventualne nepravilnosti na pisarnici okruga, a svaka prijava, kako potpisana, tako i anonimna biće uzeta u obzir. Ovom prilikom pozivam građane da ne prave zalihe, jer naše tržište funkcioniše normalno, a tako će biti i u narednom periodu.“

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Tržišna inspekcija redovno kontroliše ograničenje cena osnovnih životnih namirnica u Jablaničkom okrugu

Izvor: B92, 15.Jun.2022, 10:08

Na teritoriji Jablaničkog upravnog okruga Tržišna inspekcija redovno u prodajnim objektima vrši kontrolu primene uredbe vlade o ograničenim cenama osnovnih životnih namirnica u cilju normalnog snabdevanja građana šećerom, brašnom i uljem.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.