Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troškovi službenih lica po mera

LESKOVAC

Posle 3.kola fudbalskog KUP-a, koji je pod ingerencijom Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga, poznate su ekipe koje su se kvalifikovale za 4.kolo ovog najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Mnogi su očekivali da će se naredno kolo igrati vrlo brzo, ali novoizabrano rukovodstvo FSJO na čelu sa novim i agilnim predsednikom Sašom Starčević, rešilo je da malo prikoči ovo takmičenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Do sada je klub domaćin, ako je član Srpske lige, bio u obavezi da troškove službenih lica plaća po cenovniku Srpske lige, zonaš po zonaškom cenovniku.

“U naredne dve nedelje, treba da se donesu nove odluke, a odnose se, na isplatu troškova službenih lica koja obavljaju dužnost na kup utakmicama. Intencija je da troškovi budu primereni mogućnostima klubova, a ne da plaćaju te troškove po cenovniku lige u kojoj se takmiče za bodove”, kaže Dušan Petković, generalni sekretar o novini u FSJO, koja će sigurno naići na odobravanje svih klubova učesnika u KUP takmičenju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.