Izvor: JUGpress.com, 03.Sep.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina o bezbednosti dece u subotu u pozorištu

LESKOVAC

Profesor srpskog jezika i književnosti u vlasotinačkoj školi Jelena Đokić pozvala je zainteresovane roditelje i direktore škola da dođu i dovedu učenike u subotu, 7. septembra, u 12 časova u Narodno pozorište na tribini koju će držati Igor Jurić ispred fondacije „Tijana Jurić“.

„Ova tribina govori o bezbednosti naše dece. Koliko smo mi u stanju da očuvamo njihovu bezbednost u ovom vremenu, a već više godina unazad se dešavaju stvari koje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << našu decu ometaju da se razvijaju u pravom smeru. Bezbednost dece koja je najvažnija roditeljima i nastavnom osoblju u školama je samo jedna od tema na tribini na kojoj će Igor Jurić govoriti i o svom ličnom iskustvu. On je čovek koji svojim angažovanjem animira sve prisutne, podiže energiju svih ljudi koji vode brigu o bezbednosti dece. Da li je internet kao internet, odnosno da li su mediji bili kao nekada kada smo mi odrastali, koliko je ovo vreme bezbedno, da li nam deca bezbedno odrastaju, da li mi kao roditelji vodimo računa gde su nam deca i šta da radimo, kako da to sprečimo, kako da sprečimo predatore da dođu do naše dece… Sve su to pitanja o kojima će se govoriti na tribini.“

Na samoj tribini biće predstavljena i knjiga „Armagedon“ u kojoj se nalaze četiri poglavlja o istinitim događajima koja su se desila u Srbiji.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.