Izvor: JUGpress.com, 14.Nov.2023, 00:07

Tribina SPS I JS u Donjem Sinkovcu

LESKOVAC

U organizaciji odbora socijalista i Jedinstvene Srbiji večeras je u leskovačkom naselju Donje Sinkovce održana prva zajednička predizborna tribina stranačke koalicije za predstojeće republičke i lokalne izbore. Na skupu su govorili lider socijalista, Aleksandar Đurović, prvi čovek Jedinstvene Srbije Nenad Filipović i nekadašnji gradonačelnik Gojko Veličković.

Okupiti se zajedno i biti jedinstven >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u cilju ostvarivanja socijalne pravde, jednakosti i solidarnosti za sve građane Leskovca je već uspeh, naglašeno je večeras na skupu gde su se prvi put odbori SPS i JS predstavili zajedno  građanima za predstojeće lokalne izbore.

Predstavnici koalicije su posebno istakli da je u ovim kriznim vremenima neophodno sačuvati mir i tom duhu održati izborni proces, kao garanciju za postizanje socijalne jednakosti i pravde, koju danas najviše  trebaju radnici, poljoprivrednici i omladina. Na skupu je najavljen i veći broj tribina, koje će biti održavane tokom novembra i decembra u više gradskih i seoskih područja, o kojima će javnost biti na vreme obaveštena, navodi se u saopštenju.(kraj) saopštenje /SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.