Tri putnika povređena u tri saobraćajne nezgode

Izvor: juGmedia, 17.Okt.2014, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri putnika povređena u tri saobraćajne nezgode

LESKOVAC – U tri saobraćajne nezgode lakše su povređena tri putnika, od kojih je jedan strani državljanin. Sve nezgode dogodile su se sinoć.

Turski državljanin povređen je na autopotu kod Kopašnice kada je njegovo vozilo sletelo s puta. Druga nezgode dogdila se u Medveđi, a treća u Bulevaru Pašića u Leskovcu kada su se sudarila vozila iz suprotnih smerova.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Tri udesa u Leskovcu

Izvor: OkRadio.rs, 17.Okt.2014

U tri saobraćajne nesreće, koje su se u četvrtak noću dogodile u okolini Leskovca, lakše su povređena tri putnika, od kojih je jedan strani državljanin. Među povređenima je i jedan državljanin Turske, koji je vozilom sleteo s puta kod sela Kopašnica. Druga nezgode dogdila se u Medveđi,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.