Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2024, 18:56

Tri miliona za nastavak uređenja Prve romske hrišćanske crkve

LESKOVAC
Na osnovu Odluke Gradskog veća opredeljeno je tri miliona dinara, tako da je potpisan ugovor za nastavak uređenja Prve romske hrišćanske crkve. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović tom prilikom je izjavio da uređenje ove crkve nije samo fizičko poboljšanje prostora, već i duboka izjava o poštovanju prema svakoj osobi i njenom duhovnom putu.
„Ova crkva postaje mesto koje simbolizuje jedinstvo, solidarnost i poštovanje različitosti. Ona je otvorena za sve, bez obzira na to da li su pripadnici romske zajednice ili nisu. Potpisivanjem ovog ugovora stiču se uslovi za prebacivanje tri miliona dinara, da pokažemo da smo grad koji ceni raznolikost i poštuje prava svih naših uvaženih sugrađana....

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.