Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2023, 09:33

Tri kola pre kraja Žitorađa šampion

LESKOVAC-ŽITORAĐA-LEBANE-MEDVEĐA-VLADIČIN HAN-KURŠUMLIJA

Tri kola pre kraja prvenstva ekipa Žitorađe iz istoimenog mesta već se okitila šampionskom titulom, jer ima deset nedostižnih bodova više od drugoplasirane ekipe leskovačke Sloge. Nije nikakvo iznenađenje što će se od naredne sezone u Žitorađi igrati srpskoligaški fudbal, jer fudbaleri ove ekipe bili su dominatni u toku čitave sezone i na impresivan način stigli do šampionske titule. Vredno rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kluba, uz pomoć čelnika opštine, uspel je da naprave izuzetno lep fudbalski objekat koji je, po mnogima, najlepši u ovom delu Srbije.

Pustorečani su u ovom kolu sa 5:0 isprašili ekipu Svetlosti iz Badnjevca i tako potvrdili svoj igrački potencijal. Dve ekipe sa teritorije FSJO Jablanica i Mladost 1959 igrale su u Medveđi nerešeno 2:2, dok je ekipa Jedinstva iz Gornjeg Stopanja poklekla na svom terenu i bila poražena sa 2:3 u meču sa Moravom iz Vladičinog Hana.

Čak osam pogodaka viđeno je u Kuršumliji gde su se sastale ekipa domaće Kosanice i leskovačke Sloge, gde su oba golmana bila primorana da po četiri puta idu da vade loptu iz sopstavene mreže. U komšijskom odmeravanju snaga u Donjem Stopanju između domaće Plantaže i Radana iz Lebana pobedi od 1:3 radovali su se gostujući fudbaleri. (kraj) VS/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.