Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2022, 10:08

Trener rukometaša „Dubočica 54“ Saša Pejčić podneo ostavku

LESKOVAC

Saša Pejčić je, realno, jedan od najzaslužnijih što je Rukometni klub „Dubočica 54“ nakon dužeg niza godina tavorenja u poslednjih par godina dospeo u sam vrh srpskog rukometa. Ali, od stare slave se ne živi. Nakon tri poraza u tri prva kola leskovački rukometni superligaš ostao je bez trenera, jer je Pejčić podneo ostavku na ovu funkciju. Iz uprave kluba kažu da se od srca zahvaljuju na dugogodišnjoj saradnji treneru Pejčiću i izražavaju veliku zahvalnost >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za sve što je učinio za klub, kako za prvi tim, tako i za mlađe selekcije, te da će on i dalje biti deo porodice „Dubočica 54“.

Do izbora novog trenera ekipu će voditi dosadašnji pomoćnik Siniša Mićić i direktor Aleksandar Marinković. Koliko će ovakav potez „razdrmati“ ekipu znaće se već u subotu, kada je na programu gostovanje „Jugoviću“ u Kaću.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.