Izvor: JUGpress.com, 11.Mar.2024, 19:27

Trajal slavio na Rosulji

LESKOVAC-VLASOTINCE

Srpskoligaš ekipa Trajala iz Kruševca sigurno jezdi ka šampionskoj tituli i u nastavku drugog dela prvenstva. Niko kao ,,gumari” u fudbalskoj Srbiji nema tako stoprocentan učinak osvojenih bodova u svih 17 prvenstvenih utakmica zabeleženi su trijumfi uz fantasičnu gol razliku, gotovo za neverovanje 42:7. Domaća Vlasina na svojoj ,,Rosulji” u ovom susretu nije uspela ništa više da učini osim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << časnog poraza sa minimalnim rezultatom 0:1.

Pobedonosni pogodak za sva tri boda postigao je Aleksa Bekskorvajni u samom začetku drugog dela igre, tačnije u 47.minutu, kada je manirom iskusnog strelca pogodio mrežu nemoćnog golmana Gašića, koji je sa nekoliko odbrana sačuvao svoj gol da pobeda ,,gumara” ne bude izraženija ubedljivijim rezultatom.

U narednom kolu Vlasina putuje u Meševu i za protivnika će imati domaću istoimenu ekipu koja je po svim kriterijumima i najveće prijatno iznenađenje na srpskoligaškom ,,Istoku” sa trenutnim plasmanom na trećem mestu i sa istim brojem bodova kao drugoplasirani Radnički iz Pirota. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.