Tradicionalni prijem kod leskovačkog gradonačelnika

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalni prijem kod leskovačkog gradonačelnika

LESKOVAC –U narednoj godini zaposlićemo 700 ljudi. Želimo da zadržimo intelektualni potencijal, pa svi visokoškolci sa prosekom iznad devet mogu da računaju na posao – rekao je danas gradonačelnik Goran Cvetanović na novogodišnjem prijemu.

Ocenio je da je nova vlast za narednu godinu donela paket mera za povojni privredni ambijent.

Između ostalog, naveo je da će biti otvoren jedinstveni šalter za brze >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odgovore, da se na jednom mestu rešavaju problemi privrednika i ubrza postupak dobijanja raznih dozvola.

Planiran je završetak više infrastrukturnih projekata – Zelene zone sa 32 hiljade evra, Centralno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, čija je vrednost 7 miliona evra, a radiće se i na rekonstrukciji vodovodne mreže sa 800 hiljada evra.

Prioritet je i obilaznica oko Svetoilijske ulice i izgradnja nove kapele na Svetoiljskom groblju.

„Grad Leksovac i novo rukovodstvo opredeljeno je da bude takva vlast i da blisko sarađuje sa vama“, kazao je Cvetanović na tradicoonalnom novogodišnjem prijemu, čestitajući predstojeće praznike.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stefanović: Agrumentima do promene vlasti u Beogradu

Izvor: Press, 27.Dec.2012

Po Stefanovićevom mišljenju, aktuelna gradska vlast - koju predvodi lider DS, gradonačelnik Dragan Đilas, a čine DS i koalicija oko SPS - "nema dobru viziju gde Beograd ide u budućnosti", a "previše novca je potrošeno na pogrešne projekte". Koalicioni partneri su, međutim, do sada imali čvrste...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.