Tokom vikenda kažnjena 263 pešaka

Izvor: juGmedia, 02.Mar.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom vikenda kažnjena 263 pešaka

LESKOVAC – Saobraćajna policija u Leskovcu je proteklog vikedna kaznila 263 pešaka zbog nepropisnog prelaženja ulica, a o nepoštovanju propisa govori i podatak da je 21 pešak za šest sati u subotu napravio neki prekršaj.

Najčešći prekršaji su: prelazak kolovoza van pešačkog prelaza i prelazak kada je uključeno crveno svetlo na semaforu koji su ujedno i česti uzroci saobraćajnih nezgoda u kojima su povređeni pešaci.

U tom periodu sankcionisano >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je i sedam biciklista.

Policijska uprava u Leskovcu apeluje na nesavesne vozače, pešake i druge učesnike u saobraćaju da se pridržavaju zakonskih odredbi jer će tako izbeći sankcije i sačuvati sebe i druge. Takođe se apeluje na vozače da svoja vozila parkiraju na mestima gde je to dozvoljeno.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.