Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2023, 19:03

Tokom promajskih praznika besplatan ulaz i vođenje na arheološkom lokalitetu Caričin grad

LESKOVAC-LEBANE

Iz leskovačkog Narodnog muzeja obevaštavaju javnost da i ove godine organizuje besplatnu posetu i vođenje kroz arheološki lokalitet Caričin Grad, na Praznik rada, u ponedeljak i utorak 1. i 2. maja 2023. godine. Obilasci su u dva termina, u 12 i 16 časova. Inače, radno vreme lokaliteta je od 10 do 18 časova, a u slučaju kiše vođenja se otkazuju. Iz Muzeja prozivaju sugrađane da Praznik rada provedu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na Caričinom gradu – najvećem romejskom gradu na teritoriji Jablaničkog okruga.

Ostali objekti Narodnog muzeja u Leskovcu u dane praznika neće raditi. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Besplatna poseta Caričinom gradu za Praznik rada

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2023, 11:31

Leskovački Muzej će i ove godine će Međunarodni praznik rada, organizovati besplatnu posetu i vođenje kroz arheološki lokalitet Caričin grad...Svi zainteresovani posetioci će sa najvećim romejskim gradom na teritoriji Jablaničkog okruga i lokalitetom iz 6. veka moći bliže da se upoznaju 1....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.