Izvor: JUGpress.com, 15.Nov.2020, 10:04

Teško protiv poslednje ekipe na tabeli

VRANJE

Rukometaši „Dubočice 54“ na svom terenu su pobedili ekipu „Crvenke“ rezultatom 32:28 (15:14). u 7. kolu Arkus lige. Ono na šta je upotoravao trener Saša Pejčić se i obistinilo. Gosti, koji do sada u prvenstvu nisu osvojili ni jedan bod, su došli u Leskovac sa namerom da iznenade favorizovanog domaćina i u tome umalo nisu uspeli. Čitavo prvo poluvreme domaća ekipa je vodila, ali da ta prednost nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << trenutka nije prešla tri golova razlike. U drugom poluvremenu „Crvenka“ je uspela i da povede sa dva goplova prednosti (19:21 u 39. minutu), ali 12 minuta kasniej domaćin vodi sa 26:23, a u 56. minutu je dostignuta i najveća prednost 30:25. Na kraju teško izvojevana pobeda od 32:28, ali bodovi jako važni za plasman u plej-of.

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali: Gašić, Cvetković, Simić 10 (igrač utakmice), Stanković, Nikolić 5, Radulović, Marinković 1, Denić, Pavlović, Mađar, Erić 1, Mitrović, Zlatanović, Matović 2, Atanasković 5, Radović 8.

Sledećeg vikenda na programu je 8. kolo, a „Dubočica 54“ odlazi u Suboticu, na megdan ekipi „Spartaka“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.