Tender ohladio radijatore u školama

Izvor: juGmedia, 10.Nov.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tender ohladio radijatore u školama

LESKOVAC – Grejna sezona u pet leskovačkih škola kasni skoro mesec dana jer su nabavku lož ulja ukočili tenderski propisi.

Radijatori su hladni u učionicama osnovnih škola „Vasa Pelagić“, „Vuk Karadžić“, „Kosta Stamenković“ i u Tehničkoj školi „Rade Metalac“ u Leskovcu, kao i u školi „Desanka Maksimović“ u Grdelici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Uprava za javne nabavke u Leskovcu, kako tvrdi njen načelnik Zoran Novaković, raspisala je tender za ponuđača lož ulja od 288.000 litara, ali se jedan od dvojice žalio Komisiji za zaštitu ponuđača. Na rešenje žalbe čekalo se preko 40 dana i tek je krajem minulog vikenda pronađeno rešenje.

Doprema lož ulja očekuje se sredinom predstojeće nedelje, kada bi i trebalo da se ugreju školski radijatori, pod uslovom da u međuvremenu nisu iskrsli i tehnički problemi, kako se spekuliše po nekim školama.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

LE: Pet škola bez grejanja

Izvor: OkRadio.rs, 10.Nov.2013

Četiri škole u Leskovcu i jedna u Grdelici još uvek nemaju grejanje, zbog problema nastalih propisom o javnim nabavkam. Problem bi trebalo da bude rešen naredne nedelje. Osnovne škole "Vasa Pelagić", "Vuk Karadžić", "Kosta Stamenković", Tehnička škola "Rade Metalac", kao i škola "Desanka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.