Tela dva muškarca pronađena u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela dva muškarca pronađena u Leskovcu

Jutros oko 7 sati u zgradi u centru Leskovca pronađeno je beživotno telo starijeg muškarca, a još jedno telo policija je pronašla kod stare autobuske stanice. U policiji kažu da u oba slučaja nema tragova nasilne smrti.

Stariji muškarac pronađen je mrtav, a kako kažu u policiji, nema sumnjivih okolnosti, već je verovatno u pitanju prirodna smrt.

Telo još jednog muškarca pronađeno je u nedelju oko 19 sati kod stare autobuske stanice.

U policiji kažu da je rad u toku i da je o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVE SCENE U LESKOVCU: U roku od 12 sati, pronađena su 2 tela bez znakova života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019

Policija u Leskovcu pronašla je dva beživotna tela muškaraca u ovom gradu, a o svemu je obavešteno i tužilaštvo...Prvo telo pronađeno je oko 19 časova u blizini stare autobuske stanice u Leskovcu za koga se pretpostavlja da je beskućnik koji je često boravio u tom kraju, javlja Jugmedia...Drugi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.