Izvor: JUGpress.com, 18.Mar.2024, 19:52

Tehnička škola „Rade Metalac“ obeležila 138 godina postojanja

LESKOVAC
Prigodnom svečanošću Tehnička škola „Rade Metalac“ obeležila je 138 godina postojanja. Direktor škole Danko Danković ocenjuje da je prošla godina bila jedna od najuspešnijih, s obzirom na broj nagrada koje su učenici osvojili na raznim takmičenjima.
„Naša institucija je generacijama učenika pružala znanje, mudrost i inspiraciju. Ovo je dan kada se sa ponosom osvrećmo na bogatu istoriju škole i sve ono što smo kroz nju postigli. U ovih 138 godina naša škola je bila više od zidova i učionica, bila je zajednica koja je podržavala svakog pojedinca na njegovom putu ka uspehu, a bila je i podrška lokalne samouprave koja je podržavala sve naše projekte, nastavnika koji su neumorno...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.