Tamara se ne seća da je doživela nesreću

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2011, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara se ne seća da je doživela nesreću

Tamara Marinković Stanković (44) iz Leskovca, koju je 19. decembra automobilom van pešačkog prelaza teško povredio policajac Saša Živković (34) iz Vlasotinca, a potom se ubio hicem iz službenog pištolja, oseća se dobro, ali se ne seća nesreće, potvrdili su "Blicu“ lekari leskovačke Opšte bolnice.

Tamara je na Odeljenje neurologije u Leskovcu prebačena iz Neurohirurške klinike Kliničkog centra u Nišu gde je posle nesreće dovezena sa prelomom lobanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vratnog pršljena, ruke i nosnih kostiju. Život joj je visio o koncu, a zbog posledica teških povreda danas se ne seća ničega što je vezano za nesreću. Nesrećni policajac koji je povredio, izvršio je samoubistvo.

- Ne pamti ništa, seća se samo momenta kad je izašla iz kuće. Kaže i da je krenula nekud, ali se tu njena sećanja prekidaju - priča Tamarin suprug Dragan Stanković, inače gradski većnik.

Porodica Stanković, sa dve devojčice, tog dana je slavila Svetog Nikolu, a goste su očekivali na večeri. Njihov stan nalazi se uz Bulevar oslobođenja, preko puta mesta gde se nesreća dogodila.

- Pošla je da kupi pečurke i nije se vratila. Čuo sam neku gužvu na ulici, ali nisam obraćao pažnju. Sedeo sam pored kompjutera i na internetu saznao šta se desilo mojoj supruzi - priča Dragan, kome su, zbog šoka koji je usledio, maglovita sećanja na ono što je usledilo po bolnicama.

- Važno je da je ona sada dobro i očekujemo da izađe iz bolnice - kaže Dragan.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.