Taj divan ples tango

Izvor: JUGpress.com, 13.Jan.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taj divan ples tango

LESKOVAC

Kreativno-plesni studio „Avangarda“ koji već dva meseca drži radionice tango plesa u Centru za ekonomiku domaćinstva, polaznicima je omogućio jedinstvenu priliku da na delu vide predavanje koje im je održao Ros Todorović, koji živi i radi u Kanadi i čija karijera vezana za tango traje već dvadeset godina. Radi se o osobi koja je mnoga svetska imena podučavala tajnama ovog plesa.

„Za tango >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sam se zainteresovao kao dvadesetogodišnjak, bila je jedna devojka s kojom sam bio u vezi i s kojom sam stalno plesao. Kad smo raskinuli, ostalo je to interesovanje i cilj mi je bio da što više naučim o tangu. Radio sam na brodovima i raznim mestima kao zabavljač i plesač. Imao sam prilike da posetim razne zemlje i kontinente. Jedno od najpoznatijih imena sa kojim sam radio glumac Antonio Banderas. On je bio dobar, mada mu ja nisam bio koreograf. Pomagao sam mu za neke određene pokrete, ali i da pripremim neke od njegovih partnerki s kojima je trebalo da nastupi u filmu. To je jedno dobro i lepo iskustvo, posebno što sam i igrao s njim u filmu, tačnije bio sam deo scene.“

Danijela Ignjatović Kulić koja vodi „Avangardu“ kaže da, iako postoje samo dva meseca, već su uspeli da organizuju jedno novogodišnje tango veče u Leskovcu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.