TUČA U SAFIRU: Krv u hodniku, URGENTNI: Tamo je svake subote tako, mi pojačano dežuramo

Izvor: juGmedia, 14.Okt.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U SAFIRU: Krv u hodniku, URGENTNI: Tamo je svake subote tako, mi pojačano dežuramo

Tuča koja se desila u ranim jutarnjim satima u diskoteci Safir u Leskovcu uznemirila je posetioce ovog noćnog kluba, a u policiji nam je rečeno da je u pitanju obično narušavanje javnog reda i mira.

Očevici, se ne slažu sa ovakvom konstatacijom leskovačkih policajaca i uznemireno nam prepričavaju šta se zapravo desilo.

Počelo je huškanje za jednim od stolova, a onda se nastavilo u hodniku. To su bili neki klinci. Možda nemaju ni dvadeset godina. Sledećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << trenutka je upala policija, imali smo utisak da se pojavio ceo SUP, a hodnik i ulaz u Safir su bili skroz krvavi. Imao sam utisak da sam u klanici”, priča nam gost Safira koji je odmah nakon incidenta napustio klub.

U Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac nam je rečeno da su jutros oko pola tri intervenisali kod dva mladića koja su učestvovala u tuči u Safiru.

Kod jednog je konstatovan laki potres mozga i imao je posekotine po licu, dok je drugi zadobio prelom šake. Obojica su pušteni na kućno lečenje”, kaže nam direktor Oopšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

On dodaje da lekari Urgentnog centra svake subote imaju posla sa “žestokim momcima” koji zalaze u ovu diskoteku.

Zna se, kada dođe subora, moramo da intervenišemo barem nakon jedne tuče u ovoj diskoteci. Tada imamo i pojačano dežurstvo. Bukvalno da ne prođe vikend, a da tamo ili ispred diskoteke ne bude neko povređen u tuči”, zaključuje Dimitrijević

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.