Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 12:06

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU! DEVOJČICA POGINULA NA GROBLJU: Na nju se obrušio nadgrobni spomenik

Nezapamćeni horor kod Šabca.

Devojčica (3) iz sela Klenje kod Šapca poginula je pre devet godina kad se na nju obrušio spomenik na seoskom groblju!

Nesreća se dogodila na godišnjem pomenu stricu devojčicinog oca.

Devojčica igrala se s decom, kada se neko od njenih drugova naslonio na nadgrobnu ploču.

Trošni spomenik težak nekoliko stotina kilograma sručio se na nesrećnu devojčicu, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Slična tragedija, desila se u Leskovcu, kada je pre šest godina nastradao dvanaestogodišnji dečak, koji je poginuo igrajući se na Špitaljskom groblju u Leskovcu, lekari nikako nisu mogli da pomognu, jer mu je mermerna nadgrobna ploča bukvalno smrskala glavu.

- Ovde se svakog dana igraju deca, jure se oko spomenika. Milion puta smo reagovali, ali nije vredelo, a kapiju groblja ne zaključavamo do večeri, jer ljudi dolaze da svojim pokojnicima pale sveće - rekla je tada radnica koja živi u blizini.

Izvor:Srbija Danas/ALO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.