TOLIKO SMRDI DA NE MOGU DA JEDEM! Kejtlin iz Australije došla u Leskovac, pa otkrila čime je šokirana u Srbiji i šta joj POSEBNO SMETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 20:04

"TOLIKO SMRDI DA NE MOGU DA JEDEM!" Kejtlin iz Australije došla u Leskovac, pa otkrila čime je šokirana u Srbiji i šta joj POSEBNO SMETA!

Dug put je prešla.

Jedna Ruskinja je pre nekoliko dana na "Telegram" kanalu po stavkama opisala šta joj se posle devet meseci života u Srbiji nije dopalo ovde.

Ona je istakla da su to stvari zbog kojih je njoj život ovde bio jako težak i to sve podleila u grupa sa više od 40.000 ljuda u kojoj su mahom njeni zemljaci, ali ipak, mnogi Rusi se nisu složili sa njenim stavom.

To je sve podsetilo na slučaj devojke iz Australije po imenu Kejtlin, koja je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu dana podelila na TikToku video u kojem je objasnila šta ju je šokiralo u Srbiji.

Prvo je spomenula alkohol, koji može da se kupi svuda, a zatim i cigarete.

- Evo nekoliko stvari koje su me šokirale kada sam se preselila iz Melburna u Australiji u jedan mali grad u Srbi. Prvo je, alkohol može da se kupi svuda - kaže Kejtlin.

Na drugom mestu su cigarete i Kejtlin deluje prilično zgrožena time što je u većini kafića i restorana dozvoljeno pušenje.

- Smrad je užasan i nekad je baš teško jesti - kaže dalje Kejtlin, a ništa manje nije ostala šokirana kladionicama koje su na svakom koraku.

- Kladionice su pune čak i preko dana, a vožnja i parkiranje me šokiraju svakoga dana. Ljudi se parkiraju svuda, čak i na ulici i niko ne kaže ništa povodom toga - kaže dalje Kejtlin.

Posebno je čini tužnom to što vidi mnogo pasa i mačaka lutalica.

 - Mačke i psi lutalice su svuda po gradu i to me baš rastužuje, jer su tako slatki i samo žele dom - istakla je Kejtlin, kojoj smeta i socijalistička arhitektura.

Pa ipak, i pored ovih zamerki Kejtlin je neretko delila videe u kojima hvali Srbiju, a sudeći prema njenim skorašnjim objavama, nedavno je napustila našu zemlju i otišla u Japan.

Njene utiske o Srbiji pogledajte ispod:

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.