Izvor: JUGpress.com, 15.Okt.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOL osvojio četiri kofera u Kruševcu

LESKOVAC

Na 15. Međunarodnom Festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ koji je održan u Kruševcu Turistčka organizacija grada Leskovca osvojila je prvu nagradu i „Zlatni kofer“ u kategoriji „Najlepša turistička razglednica“, drugo mesto i „Srebrni kofer“ u kategoriji „Najoriginalniji suvenir“, „Jednolisna turistička publikacija“ i „Audio – video publikacija“.

Festival >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ima takmičarski karakter, vrednuje kvalitet turističkog promotivnog materijala, a idealana je prilika za okupljanje predstavnika turističke ponude u zemlji i inostranstvu i razmenu mišljenja, jačanje i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. I prethodnih godina materijal sa kojim je konkurisala Turistička organizacija grada Leskovca bio je ocenjen visokim ocenama i uvek bio u samom vrhu.

U takmičarskom delu festivala bilo je ukupno jedanest kategorija. Kriterijumi za dodelu nagrada bili su promocija i unapređenje turističkih potencijala, isticanje autentičnosti regije kroz publikaciju, kvalitet i originalnost sadržaja i fotografija, kao i kvalitet štampe. Na pomenutom međunarodnom festivalu učestvovalo je preko 50 turističkih organizacija iz Srbije.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.