Izvor: Blic, 14.Feb.2022, 15:23

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA Vozač se zakucao u kamion, preminuo na mestu!

Vozač „megana“ preminuo je na licu mesta od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod leskovačkog sela Pečenjevca, potvrdila je ovdašnja Policijska uprava. Do nesreće je došlo nešto posle podneva. Detalji o okolnostima pod kojima je nesrećni čovek izgubio život zasad nisu poznati.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD LESKOVCA: Vozač se zakucao u kamion, poginuo na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022

Do nesreće je došlo nešto posle podneva...Vozač "megana" preminuo je na licu mesta od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod leskovačkog sela Pečenjevca, potvrdila je ovdašnja Policijska uprava...Detalji o okolnostima pod kojima je nesrećni čovek izgubio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.