Izvor: JUGpress.com, 17.Jan.2024, 11:44

Svi za jednog -jedan za sve dobili poziv na gmail od Cvetanovića al sad neće da idu, krivi im i “pojedini novinari”

LESKOVAC

Grupa građana “Svi za jednog-jedan za sve-dr Aleksandar Rangelov” je saopštila jutros da su juče dobili poziv na gmail, kao što su i tražili, od Gorana Cvetanovića na pripremni sastanak za konsitutivnu sednicu Skupštine grada (to piše u pozivu) ali da sad neće da idu a prozivaju i “pojedine novinare” da su, ukratko rečeno, krivi za sve jer “izvlače iz konteksta” njihove reči.

Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << šta piše u saopštenju, pozivu i odgovoru na poziv.

Poštovani,

obaveštavamo vas da je Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” primilo poziv za sastanak sa predsednikom Privremenog Organa u kabinetu. U prilogu vam šaljemo sliku poziva i naš odgovor.

Takođe vas molimo da sledeće naše saopštenje za medije objavite u celosti:

Većinom glasova Upravnog odbora Udruženje građana “Svi za jednog jedan za sve” je odbilo predlog iz kabineta da se separatno sastaje i razgovara sa Goranom Cvetanovićem, predsednikom Privremenog Organa.

Učestvovaćemo na eventualnom zajedničkom sastanku svih izbornih lista koje su 17. decembra dobile mandat od građana za učešće u radu Skupštine grada, kao vrhovnom i zakonodavnom političkom telu u Leskovcu.

Kada ostale liste potvrde prisustvo takvom sastanku razgovaraćemo i ponovo ukazati da se cela Srbija nalazi u političkoj krizi izazvanoj neviđenim nepravilnostima, neregularnostima i glasanju fantomskih birača na izborima 17.decembra.

O ovakvoj krizi institucija u Srbiji će danas na svojoj sednici Parlament Evrope voditi debatu i donositi zaključke i konsekvence.

Nakon toga  očekujemo odluke o daljem političkom  delovanju opozicionih političkih grupacija u Srbiji kojima pripada i Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov”.

Naša izborna lista će voditi računa i o činjenici da je sa  8300 prebrojanih glasova naše Udruženje dobilo mandat da zastupa  i rešava primarne životne probleme Leskovčana u lokalnoj zajednici.

Naš prethodni odgovor o učešću u nekom hipotetičkom razgovoru je deo demokratske kulture dijaloga. Kao takav je zloupotrebljen od strane nekih novinara koji nas uporno i sistematski, spinovanim vestima istrgnutim iz konteksta predstavljaju kao potencijalne političke partnere SNS-a , što je notorna laž, koju više nećemo javno da komentarišemo i demantujemo.

Posvetićemo   se  korenitoj demontaži sadašnjeg korumpiranog  i toksičnog partokratsko-tajkunskog režima.

S poštovanjem,

Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov”.

A ovo je deo saopštenja ove Grupe građana koje je uputila medijima ranije. U nastavku saoptenja je traktat o partokratiji.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Poziv kod Cvetanovića dobili samo Rangelov i Stevčić

Izvor: JUGpress.com, 17.Jan.2024

LESKOVAC..Poziv za konsultativni sastanak kod bivšeg gradonačelnika Goraa Cvetanovića a na temu održavanja konstututivne sednice Skupštine grada dobili su za danas samo Aleksnadar Rangelov ispred Udruženja građana “Svi za jednog-jedan za sve” i Saša Stevčić ispred liste koju čine Novi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.