Svi pobednici gradskog prvenstva u rukometu

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi pobednici gradskog prvenstva u rukometu

Posle dvonedeljnog prvenstva na takmičenju osnovnih i srednjih škola, na kome je ukupno 25 ekipa, poznati su pobednici, koji će se već sledeće nedelje nadmetati na Okružnom takmičenju, takođe u Leskovcu u organizaciji Saveza za školski sport.

Pobednici osnovnih škola

Prvo mesto osvojila je ekipa Osnovne škole “Bora Stanković“ iz Gubervca kod devojčica, a drugo mesto je osvojila osnovna škoa “Vasa Pelagić“. Osnovna škola “Setozar Marković“ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je pobednik kod dečaka, a drugo mesto zauzela je osnovna škola “Vasa Pelagić“.

Pobednici iz srednjih škola

Kod srednjih škola prvo mesto kod učenica zauzela je “Gimnazija“, a drugo mesto pripalo je “Medicinskoj“ školi. Kod dečaka prvo mesto zauzela je tehnička škola “Rade Metalac“, a drugo mesto zauzela je “Gimnazija”.

Učestvovalo je 14 ekipa kod osnovnih škola i 11 ekipa kod srednjih škola.

Pobednici sa Okružnog takmičenja ostvaruju pravo da igraju na Međuokružnom takmičenju koje će takođe biti organizovano u Leskovcu i na kraju na Republičkom takmičenju koje će organizovati Gradski Savez za školski sport Leskovca u Leskovcu, u saradnji sa Savezom za školski sport Srbije.

Pehare, medalje, diplome i majice, uručivali su predstavnici Odbora prevencije bolesti i zavisnosti Novica Stanković i predstavnici Gradskog saveza za školski sport.

Celo takmičenje je proteklo u najboljem redu, bez incidenata i u tome su pomogli sportska medicina, policijska uprava Leskovac i naravno iz rukometna sudijska organizacije iz Leskovca.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.