Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2021, 21:05

Svetski dan turizma

LESKOVAC

Svetska Turistička organizacija svake godine 27. septembra obeležava Svetski dan turizma brojnim događajima i aktivnostima sa ciljem da se podstakne svest o važnosti turizma i njegovom ekonomskom, kulturnom i društvenom značaju.

Turistička organizacija grada Leskovca podržala je inicijativu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i uključila se u ovogodišnje obeležavanje Svetskog dana turizma time što je organizovala obilazak turističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lokaliteta (Muzej tekstilne industrije u Strojkovcu, crkvu Svetog Jovana u Vučju, kanjon reke Vučjanke i Skobaljić grad).

Ove lokalitete su obišli učenici Trgovinsko-ugostiteljske škole sa smera turističko-hotelijerski tehničar sa profesorkama Dankom Ilić i Biljanom Ćirković sa ciljem da se što bolje upoznaju sa aktivnostima i delatnostima Turističke organizacije, a sa njima je bio i istoričar Narodnog muzeja Vladimir Petković.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.