Švajcarci donirali 90 knjiga leskovačkoj biblioteci

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarci donirali 90 knjiga leskovačkoj biblioteci

LESKOVAC – Pedrag Milisavljević, predstavnik Association Swiss Mornign Star za jug Srbije, donirao je danas 90 knjiga Narodnoj biblioteci u Leskovcu, u okviru akcije koju ova humanitarna švajcarska organizacija sprovodi u osam evropskih zemalja.

Naslovi knjiga su na nemačkom, engleskom i francuskom jeziku.

Milisavljević, koji je rodom iz Leskovca i koji je savetnik u Swiss Mornign Star, rekao je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << slična donacija u prethodna dva dana uručena u Preševu, Bujanovcu i Vranju.

Ova asocijacija realizuje, inače, humanitarne projekte u 22 zemlje, a protekle dve godine u Srbiji je donirala hranu, odeću i tehničku robu u vrednosti od 260.000 franaka. Milisavljević je kazao da će sa Leskovcem uspostaviti saradnju na duži rok.

Na poklonu se zahvalila Ana Cvetanović iz Narodne biblioteke.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.