Sutra neko bez struje, neko bez vode

Izvor: juGmedia, 06.Jun.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra neko bez struje, neko bez vode

Zbog radova ekipa Leskovačke Elektrodistribucije sutra neće biti struje od 9 do 12 časova u delu Svetoilijske ulice i Miloša Obilića.

A zbog radova na izvođenju vodovodnog priključka za poslovni objekat  „Sintetika“, od 12 do 15 časova, bez vode će biti potrošači u Tekstilnoj ulici, saopštavaju iz gradskog „Vodovoda“.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra bez struje delovi Svetoilijske i Miloša Obilića

Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2017

LESKOVAC..Elektrodistribucija Leskovac obaveštava  potrošače da sutra od 9 do 12 sati neće biti struje u  delu ulica Svetoilijska i Miloša Obilića...Navode da struje neće biti zbog radova ali da će , u slučaju loših vremenskih uslova,  radovi  biti odloženi...PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype..I...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.