Sutra i u subotu  devet sati bez vode

Izvor: JUGpress.com, 09.Nov.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra i u subotu devet sati bez vode

LESKOVAC

JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu, u petak 10.11.2017 i subotu 11.11.2017, doći do prekida u vodosnabdevanju u periodu od 08h – 17h u ulicama Sarajevskoj, Braće Đorđević i Đuke Dinić ukuljučujući i sve potrošače koji se snabdevaju iz ovih ulica.

JKP”Vodovod” obaveštava potrošače da će u tom periodu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << postavljena cisterna za vodu u ul.Đuke Dinić, kako bi potršači zahvatili vodu za piće i osnovne potrebe u toku dana.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

MLEKARA Nova linija za tetrapak mleko, šansa za zapošljavanje mladih kadrova

Izvor: juGmedia, 09.Nov.2017

Današnjim puštanjem u rad novog sterilizatora mleka za termičku obradu na temperaturi od 140 stepeni, Mlekara u Leskovcu svrstala se red najopremljenijih sličnih kompanija u Srbiji, budući da ovakavu liniju za tetrapak mleko ima tek par velikih mlekara u Srbiji...Još je značajnije što se tim...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.