Susreti predstavnika agroindustrije

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susreti predstavnika agroindustrije

LESKOVAC

U leskovačkoj Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija održani su poslovni susreti predstavnika agroindustrije na kojim je učestvovalo više od 40 predstavnika firmi iz ovog sektora.

Koordinatorka projekta Dragana Belenzada kaže da je reč  o umrežavanju privrednika u oblasti agrobiznisa koji omogućavaju povezivanje privrednika iz iste ili slične branše, sa ciljem da pronađu nove partnere i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tržišta

.

Ovi poslovni susreti organizovani su u okviru projekta “B2B susreti jugoistočne Srbije” koje finansira Razvojna agencija Srbije, a sprovode regionalne razvojne agencije iz Leskovca, Niša, Zaječara i Požarevca.

Direktorka  Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Biljana Stanković  kaže da su  poslovni susreti nastali kao potreba samih privrednika da se povežu.

“Nama je u Centru za razvoj veoma bitno da nam vi, kao ljudi iz privrede, kažete šta vam je potrebno. Onda je naš trud da obezbedimo podršku za vaše ideje sasvim legitiman i opravdan”,  rekla je Stanković.

Goran Stamenković iz Bujanovca, predstavnik firme Natural medžik, bavi se proizvodnjom, otkupom i preradom voća i povrća, kao i njihovim konzerviranjem i pasterizacijom i  kaže da je i ranije učestvovao na sličnim susretima.

” Kao jedan od rezultata susreta sličnih ovima je to da već dve godine uspešno sarađujem sa partnerom iz Makedonije, iz Skoplja”, rekao je Stamenković koji se, posle ovog susreta, nada uspostavljanju novih veza.

Direktor Visoke poslovne škole strukovnih studija Milena Marjanović zaključila je da se privrednici nalaze na pravom mestu kad su u pitanju poslovna okupljanja.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.