Izvor: JUGpress.com, 25.Sep.2023, 18:00

Šupljikave odbrane ili ubojiti strelci

LESKOVAC

Prosto je neverovatno koliko su gledaoci golova videli u 8.kolu Jablaničke okružne lige.

U osam odigranih utakmica strelci postignutom golu radovali su se u 47 navrata a golmani su išli da iz sopstvene mreže vade loptu u proseku 6 puta po utakmici. Gotovo da je sigurno da napadači nisu toliko ubojiti strelci, više je verovatnije da su odbrane slabašne i podosta šupljikave.

Na dve utakmice postignuto je 16 pogodaka. Prave golede je bilo u suretima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Orašju između domaće Budućnosti i Mladosti iz Batulovca kao i Leskovcu gde je Lemind deklasirao ekipu Milanova. U oba meča domaćini su slavili identičnim rezultatom 8:0.

Razlika u igračkom kvalitetu i potencijalu između većine ekipa je velika pa zato i ne čude visoke

pobede pojedinih ekipa nad svojim rivalima. Borba za najviši plasman i čelnu poziciju trenutno vode ekipe iz vlasotinačke opštine, to je Donja Lomnica iz istoimenog mesta, Progres iz Ladovice i orašačke Budućnost, tu je kao trećeplasirana ekipa Bobišta. Svakako će biti zanimljivo koja će od ove četiri ekipa biti lider na kraju prvenstvene jesenje sezone. (kraj) VS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.