Stručna praksa kao dragoceno iskustvo

Izvor: juGmedia, 24.Okt.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručna praksa kao dragoceno iskustvo

Stručnu praksu u javnim preduzećima, ustanovama, ali i kod privatnika, obavljaće od danas 38 lica kod 22 poslodavca, za šta je grad Leskovac izdvojio 10 miliona dinara.

U svet rada i praktičnih znanja uvodiće ih već zaposleni u Centru za socijalni rad, Opštoj bolnici, privatnim bankama, preduzeću „Metla komerc“ i drugi.

Za ovu godinu grad Leskovac je opredelio 26 miliona dinara za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << programe javnih radova, samozapošljavanje i stručnu praksu. Zbog toga sa ponosom mogu da kažem da je naš grad treći u Srbiji po količini novca koji odvaja za ovaj gorući problem cele naše zemje, a to je smanjnje nezaposlenosti“, kazao je prilikom uručenja ugovora gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U toku je i konkurs  za realizaciju programa „Stručna praksa za diplomce sa prosečnom ocenom 9 i više“, koji je otvoren do 27. oktobra.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stručna praksa za 38 mladih

Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2017

 ..LESKOVAC..Trideset osmoro mladih od danas kreće sa obavljanjem stručne prakse kod 22 poslodavca u javnom i privatnom sektoru, za šta je grad Leskovac izdvojio 10 miliona dinara...Danas su im uručeni ugovori o obavljanju stručne prakse u sklopu Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje koji realizuju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.