Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2020, 17:38

Stranka slobode i pravde: Podrška krivičnoj prijavi zbog korone

LESKOVAC

Stranka slobode i pravede u Leskovcu poziva gradjane da danas od 18h na Širokoj čaršiji u ovom gradu “svojim potpisom podrzite krivicnu prijavu Marinike Tepic i Vladimira Todorica protiv odgovornih za ugrozavanje zdravlja i zivota ljudi tokom epidemije. Ovo nije pitanje partija ili organizacija vec pitanje naseg i zdravlja nasih najblizih! Nadam se da ste dobro i da se vidimo popodne!”, poručuju iz Stranke slobode i pravde.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SSP: Prijava protiv odgovornih za širenje korone

Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2020

LESKOVAC..Na platou Široke čaršije Stranka slobide i pravde upriličila je prikupljanje potpisa podrške za podizanje krivične prijave protiv “odgovornih za ugrožavanje zdravlja i života ljudi”: Ova akcija se trenutno sprovodi u čitavoj Srbiji, a radi se o krivičnoj prijavi koju su podneli...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.