Stradao u požaru porodične kuće

Izvor: juGmedia, 26.Jan.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao u požaru porodične kuće

LESKOVAC – Pedesetrogodišnji muškarac iz Jakovljeva kod Vlasotinca ugušio se u požaru u porodičnoj kući u kojoj je živeo sam.

Smrt je nastupila usled trovanja ugljen monoksidom.

U policijskom saopštenju navodi se da je požar bukuo u noći između 23. i 24. januara i da je zahvatio sobu u kojoj je ovaj muškarac spavao.

Tom prilikom su sagoreli krevet, drvena vitrina i garderoba.

Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se da je do požara došlo usled nepažnje prilikom odlaganja opuška cigarete.

Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici PU Leskovac po ovlašćenju zamenika višeg javnog tužioca.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPUŠAK IZAZVAO POŽAR U VLASOTINCU: Muškarac (53) se ugušio u dimu

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015

VLASOTINCE - U požaru koji se dogodio u noći 23. januara u selu Jakovljevo na području Vlasotinca, usled trovanja ugljen monoksidom, preminuo je pedesettrogodišnji muškarac...Požar je zahvatio sobu u kojoj je muškarac živeo sam i tom prilikom su sagoreli krevet, drveni orman i garderoba...Sumnja...

Nastavak na Kurir...

Zaboravio opušak pa se ugušio

Izvor: B92, 26.Jan.2015

Muškarac (50) iz Jakovljeva kod Vlasotinca ugušio se u požaru u kući u kojoj je živeo sam, saopštila je policija...Kako se navodi, on je umro od trovanja ugljen-monoksidom...U policijskom saopštenju navodi se da je požar izbio u noći između 23. i 24. januara i zahvatio sobu u kojoj je nastradali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.