Stojanović: Nadam da ćemo u Leskovcu da overimo plasman na Evropsko prvenstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 17:27

Stojanović: Nadam da ćemo u Leskovcu da overimo plasman na Evropsko prvenstvo

Stadion „Dubočica“ biće pun.

Direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović izjavio je da se nada da će nacionalna selekcija u nedelju overiti plasman na Evropsko prvenstvo. Reprezentacija Srbije danas odlazi u Niš gde će da nastavi rad pred meč sa Bugarskom, 19. novembra u Leskovcu.

"Orlovi" su bili jedan dan u Sportskom centru u Staroj Pazovi i tamo imali trening >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle meča sa Belgijom. Stojanović ne krije da se nada dobrom epilogu u Leskovcu.

- Posle jake provere u Briselu, gde smo odgirali dobro, pogotovo u drugom poluvremenu, bliži se dan odluke, utakmica koja može da nas odvede na Evropsko prvenstvo. Ne bavimo se kalkulacijama, odigrane su utakmice u Sofiji i Podgorici, ostvareni rezultati koji nama nisu išli na ruku, ali ono što je važno jeste da je sve u našim rukama, niko osim nas ne odlučuje o našoj sudbini. Tako da se nadam da ćemo u Leskovcu da overimo plasman na Evropsko prvenstvo - istakao je Stojanović i dodao da u ovoj grupi nema lakog protivnika.

- Videli ste da je bilo mnogo, uslovno rečeno, iznenađenja, golova u poslednjim trenucima utakmice. Mi znamo šta nas očekuje u nedelju, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa od Bugarske i ako pružimo ono što možemo, ne sumnjam da ćemo ostvariti dobar rezultat - izjavio je Stojanović.

Stadion „Dubočica“ biće pun, pa će igrači Srbije imati veliku podršku.

- Dobra vest je da će jedna tribina biti sa navijačima, starijim, a deca su već pokazala koliko nam znače njihovi dlanovi i glasovi. Biće dobra atmosfera, Srbija prvi put igra u Leskovcu i to će biti praznik za čitav region - zaključio je Stojanović.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.