Stiže zima na Kopaoniku - 1 stepen

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2012, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže zima na Kopaoniku - 1 stepen

BEOGRAD - U Srbiji je jutros najtoplije u Vranju gde je u sedam časova izmereno 14 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku gde je temperatura vazduha iznosila minus jedan stepen.U Leskovcu i Dimitrovgradu izmereno je 12, a u Negotinu, Kraljevu, Kuršumliji, Ćupriji, Kruševcu, Nišu i Zaječaru izmereno je 11 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zavoda.

U Kragujevcu, Smederevskoj Palanci i Velikom Gradištu izmereno je 10, a u Somboru, Banatskom Karlovcu, Loznici, Valjevu i Beogradu devet stepeni.

U Požegi je izmereno osam, na Paliću, u Zrenjaninu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici sedam, u Novom Sadu šest, u Sjenici četiri, na Zlatiboru tri, a na Crnom Vrhu dva stepena.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

U Sjenici minus četiri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2012, 09:40

NOVI SAD -..U Srbiji je jutros najtoplije u Beogradu gde je u sedam sati izmereno sedam stepeni, a najhladnije u Sjenici gde je temperatura vazduha iznosila minus četiri stepena...U Zrenjaninu je izmereno pet, a u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici četiri stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.