Izvor: JUGpress.com, 02.Avg.2020, 13:41

Stigla 216 rezultata, 23 pozitivna u Jablaničkom okrugu

LESKOVAC

U poslednja 24 časa stiglo je 216 rezultata iz laboratorije Vatreno oko Niš i Batajnica i Torlak za Jablanički okrug i 163 za grad Leskovac.

Od toga 23 rezultata su sa pozitivnim nalazom.

Pozitivno je 17 osoba sa teritoririje grada Leskovca i po dve osobe sa teritorije opštine Bojnik , Vlasotince i Lebane.

Struktura novopotvrdjenih slučajeva : 9 zaposlenih, 9 penzionera  5 nezaposlena osoba.

Od početka epidemije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ukupan broj obolelih na nivou Jablaničkog okruga je 1466 a po opštinama je : grad Leskovac 1168, Vlasotince 145, Bojnik 33, Lebane 75, Medvedja 42 i tri osobe sa teritorije opstine Crna Trava.

Trenutno se čeka iz laboratorija “Vatreno oko” , “Batajnica”  i Torlak u Beogradu 153 rezultata sa Jablanickog okruga za osobe koji su uzorkovani u ZZJZ Leskovac I Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.