Šterović nije više v.d. direktora „Gejzera“

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2015, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šterović nije više v.d. direktora „Gejzera“

MEDVEĐA – Specijalista fizikalne medicine Milorad Šterović iz Leskovca smenjen je s funkcije v.d. direktora Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer“ u Sijarisnkoj Banji, a na njegovo mesto imenovan je Petar Jorgaćević iz tog mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, odluku o razrešenjeu i novom imenovanju potpisao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a posle istovetnih odluka članova Upravnog odbora „Gejzera“.

Petar Jorgaćević

Šterović >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je je dužnost direktora obavljao svega tri meseca. Do njegovog razrešenja došlo je zbog sukoba s članovima UO, koji su ga sve vreme optuživali za navodno nezakonito primanje velikog iznosa na ime mesečne plate, korišćenje službenog automobila za prevoz do radnog mesta i odbijanje da raspiše konkurs za izbor direktora, kao i ignorisanje zaključaka i preporuka tog tela.

S druge strane, Šterović je potencirao da je reč o starom odboru koji navodno želi da prikrije zloupotrebe biše direktorke „Gejzera“.

Petar Jorgaćević je takođe specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije i decenijama radi u „Gejzeru“.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.