Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2024, 09:40

Stefanović: Kako je Privremeni organ mogao da usvoji budžet grada?

LESKOVAC
Odbornik SPS Živojin Stefanović pitao je na početku današnje sednice Skupštine grada kako je Provremeni organ mogao da usvoji budžet grada Leskovca za ovu godinu kada najvažniji akt može da usvoji smao Skupština grada Leskovca.
Stefanović je rekao da u zakonu jasno piše da Privremeni organ može da usvoji samo privremeno finasiranje koje može da bude samo na nivou 1/4 budžeta.
Stefanović je rekao da se “gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i večina iz SNS uplašila kako će da prođe na izborima i šta će da urade SPS i Jedinstvena Srbija, da neće da ima većinu” i da se zato požurilo sa usvajanjem budžćeta”....

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.