Stariji muškarac povrđen u sudaru bicikla i motocikla u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022, 04:31

Stariji muškarac povrđen u sudaru bicikla i motocikla u Leskovcu

Povrede glave doživeo je 74-godišnji muškarac koga je danas oko 12 sati u Vlajkovoj ulici sa bicikla oborio motociklista, kažu iz leskovačke Bolnice, odakle dodaju i da ja povrđeni kolima Hitne pomoći prevezen u UKC Niš.

Iz policije potvrđuju da se kod Elektodistribucije dogodila saobraćajna nezgoda, kao i da će detaljna istraga utvrditi uzrok sudara.

Dodaju i da je policija odmah izvršila uviđaj i da je saobraćaj od Leskovca ka Vučju normalizovan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Teško povređen muškarac u Petrovaradinu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022

U obračun više osoba u Petrovaradinu, povređena je najmanje jedna osoba koja je kolima hitne pomoći u pratnji policije prevezena u UC KCV...Policija je trakama obezbedila lice mesta. Očevici kažu da je jedna osoba bila krvava i bez svesti ležala na trotoaru. Detalji za sada nisu poznati. Na terenu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.