Stanovi za izbeglice u Leskovcu

Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2010, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovi za izbeglice u Leskovcu

LESKOVAC - Šesnaest izbeglih i raseljenih porodica uskoro će useliti u svoje stanove. Poverenik Komesarijata za izbeglice i raseljene Igor Kocić rekao je da je u pitanju dvadeset stanova, a da će četiri preostala biti dodeljena socijalnim slučajevima. Ovaj projekat, osim Komesarijata, podržavaju i UNHCR, Hauzin centar i grad Leskovac.

Kocić je dodao da povereništvo za izbegla i raseljena lice privodi kraju i projekat osnaživanja porodica izbeglih i raseljenih, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << okviru koga će biti podeljeno milion dinara.

On upozorava da će uskoro biti zatvoren jedini preostali kolektivni centar u motelu Atina. Porodice koje ne budu dobili stanove ili subvencije za nastavak započete gradnje, povereništvo za izbegla i interno raseljena lica, uz pomoć stranih donatora, obezbediće do 620.000 dinara po porodici.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.