Stanković: Ne znam da li mi se za nešto vraća

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 01:07

Stanković: Ne znam da li mi se za nešto vraća

Trener fudbalera Ferencvaroša Dejan Stanković izjavio je u Leskovcu da je njegov tim ostvario veliku pobedu protiv Čukaričkog u Ligi konferencija.

Fudbaleri Ferencvaroša pobedili su večeras u Leskovcu ekipu Čukaričkog 2:1 u meču petog kola grupe F Lige konferencija.

"Naš odnos prema igri je bio pogrešan na startu. Plan je brzo otišao u kontra smeru. Ali nismo odustajali. Verovali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zbog toga smo bili nagrađeni na kraju. Napravili smo nekoliko promena na poluvremenu. Resetovali smo glavu i stigli do velike pobede. Znate kako, u životu nekad izgubiš nekad dobiješ. To je jedan krug koji se pre ili kasnije zatvara. A, kada se zatvara moraš da budeš spreman da reaguješ i eto...", rekao je Stanković posle meča za TV Arena sport.

"Ne znam da li mi se za nešto vraća ili ne. Ali, nikada neću odustajati od borbe... Svaka čast Čukaričkom. Ovoliko mladih igrača... Svaka im čast i samo neka nastave ovako. To im od srca želim", dodao je trener Ferencvaroša.

Fiorentina je prva u grupi sa 11 bodova, Ferencvaroš drugi sa devet, Genk treći sa šest, a Čukarički je na poslednjem mestu bez osvojenog boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.