Stamenković: Zamalo opozicioni blok

Izvor: juGmedia, 27.Nov.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenković: Zamalo opozicioni blok

LESKOVAC – Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Bratislav potvrdio je danas da je prošle subote sa DS-om trebalo da potpiše koalicioni predizborni sporazum ali, kako je rekao, u pregovorima je došlo do „razmimoilaženja mišljenja”.

„Nismo uspeli da se dogovorimo oko raspodele kvota i ko bi koliko kandidata na budućoj predizbornoj listi imao. Pregovori su i dalje otvorei i mi zaista mislimo da je Leskovcu potrebna ujedinjena opozicija”, kazao je Stamenković Jugmedii.

(kraj)dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

I leskovačka opozicija se ujedinjuje

Izvor: OkRadio.rs, 27.Nov.2015

Nakon što je nekoliko opozicionih stranaka održalo sastanak o zajedničkom delovanju, i u Leskovcu se počelo razgovarati o formiranju zajedničkog opozicionog bloka. Demokratska, Nova i Reformistička stranka u Leskovcu uveliko pregovaraju o formiranju zajedničkog opozicionog fronta u ovom gradu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.