Stagnira broj novozaraženih u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2022, 14:38

Stagnira broj novozaraženih u Jablaničkom okrugu

Prema poslednjem izveštaju leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, virusom korona u Jablaničkom okrugu zaražene su 273 osobe, dok su ukupno testirana 692 pacijenta.

Broj novoobolelih poslednjih dana u okrugu manji je od 300, a trocifren broj novih slučajeva zabeležen je samo u Leskovcu - 167. U Vlasotincu je 67 inficiranih, u Lebanu 17, dok je po 11 potvrđeno u Medveđi i Bojniku.

Među >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaraženima je 90 zaposlenih, 90 penzionera, 51 nezaposleno lice, 30 učenika, 9 deteta i 3 studenta - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se čeka 39 rezultata testiranja u zdravstvenim ustanovama širom Jablaničkog okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu još 249 novozaraženih, više od polovine iz Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2022, 14:20

U poslednja 24 sata na teritoriji Jablaničkog okruga testirane su 564 osobe, a prema izveštaju leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, virusom korona zaraženo je 249 pacijenta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.