Izvor: JUGpress.com, 23.Apr.2021, 21:36

Šta se desilo u Lebanu ?

LESKOVAC

Pripadnici policije su izašli na lice mesta, uzeli izjave i sve predali u dalju nadležnost tužilaštvu, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u leskovačkoj Policijkoj upravi o incidentu koji se dogodio u porodičnom dvorištu u kome žive predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović i nedavno smenjeni direktor Turističke organizacije Bojan Jović, inače rodjeni stric Bogdanovićeve žene.

Južne vesti prenose izjavu Jovića u kojoj on tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da je, “nakon kraće rasprave predsednik Opštine Lebane Ivan Bogdanović staklenom pikslom pogodio njegovu suprugu i naneo joj lakše povrede“.

Jović je smenjen sa mesta prvog čoveka Turističke organizacije nakon što je Bogdanovića gadjao cipelom.

Najnoviji incident je samo nastavak.

U izjavama medijima Bojan Jović je optuživao i svog rodjenog brata, inače poverenika SNS za Lebane Gorana Jovića za ovaj incident.

Zanimljivo je da je Goran Jović dobio opomenu od Agencije za borbu protiv korupcije 2017. godine i zbog brata i snahe jer je Bojan Jović imenovan za direktora Turističke organizacije a njegova žena imenovana za člana Upravnog odbora Dečjeg vrtića a on je bio zamenik predsednika Skupštine oštine i učestvovao u njihovom imenovanju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Incident

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.