Srpskoligašima sam bod za vikend

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskoligašima sam bod za vikend

Tokom vikenda, u okviru 22. kola Srpske lige Istok tri sprskoligaša sa područja Jablaničkog okruga osvojila su samo jedan bod. Ekipa Radana odigrale je nerešeno u Sokobanji sa ekipom Ozrena, inače poslednjom na srpskoligaškoj tabeli.

Rtanj iz Boljevca skinuo je skalp i trećem srpskoligašu, savladavši i Moravac Orion Leskovac rezultatom 2:1 i time Moravac doveo u opasnu zonu. Jedinstvo iz Bošnjaca poraženo je na domaćem terenu od Budućnosti iz Popovca rezutatom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 3:0 i sada je na sedmom mestu, dva boda više od osmoplasiranog Radničkog iz Svilajnca kome gostuje u narednom kolu.

Ekipa Radana ugostiće Trstenik PTP, konkurenta za opstanak u srpskoligaškom društvu dok će Moravac Orion gostovati u Popovcu ekipi Budućnosti.

Na srpskoligaškoj tabeli vodi Trajal iz Kruševca sa 55 bodova, čak 17 više od najbližeg konkurenta za ulazak u Prvu ligu Srbije, ekipu Jedinstva iz Paraćina i potrebno je da u narednih osam kola osvoji osam bodova kako bi osigurala plasman.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.