Srpska liga - Pobede Radničkog i Dubočice, novi ubedljiv poraz Car Konstantina

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2023, 18:06

Srpska liga - Pobede Radničkog i Dubočice, novi ubedljiv poraz Car Konstantina

Sigurnim i ubedljivim pobedama leskovačka Dubočica i pirotski Radnički nastavili su trku za prvo mesto u Srpskoj ligi Istok, koje donosi plasman u Prvu ligu Srbije. Od ekipa sa juga pobede su zabeležili i Budućnost iz Popovca i Brzi Brod, dok je novi ubedljiv poraz doživeo Car Konstantin.

U 22. kolu Piroćanci su na domaćem terenu sa 4:0 savladali Jedinstvo iz Paraćina i tako nastavili borbu sa ekipom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovca koja je sa 5:2 pobedila Borac, još jednu paraćinsku ekipu.

Budućnost je bila bolja od Meševa (3:2), Brzi Brod je osvojio važne bodove pobedom nad Timokom na gostovanju u Zaječaru (0:2), a po bod u ovom osvojili su Topličanin u duelu sa Timočaninom (2:2) i Pčinja iz Trgovišta na gostovanju u Jagodini protiv istoimene ekipe (0:0).

Vlasotinačka Vlasina poražena je na domaćem terenu od Dunava (1:2), a novu katastrofu doživeo je Car Konstantin koji se sa gostovanja u Svilajncu vratio sa 7 pogodaka u svojoj mreži i bez postignutog gola.

I nakon 22. kola Radnički i Dubočica su izjednačeni sa po 52 boda, a upravo se u narednom kolu ekipe iz Pirota i Leskovca sastaju međusobno, u meču koji će dosta uticati na nastavak prvenstva i borbu za prvo mesto.

Sa druge strane, niške ekipe Car Konstantin i Brzi Brod nalaze se na začelju tabele, ali su u boljem položaju Brzobrođani koji i dalje imaju šansu za ostanak u trećem rangu takmičenja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.