Srpska liga: Piroćanci zaustavljeni u Popovcu, Dubočica se opet osamila na vrhu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2023, 10:33

Srpska liga: Piroćanci zaustavljeni u Popovcu, Dubočica se opet osamila na vrhu

Nakon minimalne pobede nad Jagodinom fudbaleri leskovačke Dubočice opet zauzuzimaju vodeću poziciju Srpske lige Istok i to sa tri boda viška u odnosu na pirotski Radnički, koji je rezultatom 3:2 poražen od popovačke Budućnosti.

Ekipe iz Leskovca i Pirota su pre ovog kola bile izjednačene na tabeli, Radnički je imao bolji međusobni skor, Dubočica bolju gol-razliku, ali to više ne određuje lidera pošto Piroćanci sa 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igrača na terenu u derbiju kola nisu mogli da se suprotstave ekipi iz Popovca koja čvrsto drži treće mesto.

Dan ranije su se u Mrštanu u duelu nekadašnjih Prvoligaša sastali Dubočica i Jagodina, a tim iz Leskovca bio je bolji za jedan gol koji na kraju vrlo lako može odlučiti i celokupno prvenstvo.

Do važnih bodova u borbi za opstanak stigli su i fudbaleri prokupačkog Topličanina koji su sa 3:0 na gostovanju u Zaječaru bili bolji od Timoka, dok su u 27. kolu viđena i dva okrašaja timova sa juga. Brzi Brod je sa 1:0 savladao Vlasinu, dok je Pčinja rezultatom 4:1 savladala Car Konstantin.

Do kraja prvenstva trećeg ranga takmičenja ostala su još tri kola, a borba za ulazak u Prvu ligu nastavlja se naredne nedelje kada će u Pirotu gostovati Pčinja, dok će Dubočica na megdan Radničkom u Svilajncu.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

GFK Dubočica zaposela čelnu poziciju

Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2023, 09:03

LESKOVAC-VLASOTINCE-NIŠ-TRGOVIŠTE-PROKUPLJE..Najzad su i fudbaleri leskovačkog srpskoligaša zaposeli čelnu poziciju na srpskoligaškom ,,Istoku”. I to sa tri boda više u odnosu na drugoplasiranu ekipu Radničkog iz Pirota, koja je najveći deo prvnstva bila na liderskoj poziciji. Do promene na...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.