Srpska liga Istok: Dubočica i Radnički podelili bodove, prvi trijumf Cara Konstantina

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2023, 10:57

Srpska liga Istok: Dubočica i Radnički podelili bodove, prvi trijumf Cara Konstantina

Derbi utakmica 23. kola Srpske lige Istok između leskovačke Dubočice i pirotskog Radničkog završena je bez pobednika, rezultatom 1:1 pa su timovi ostali poravnati na vrhu tabele sa 53 boda. Do prve pobede u sezoni stigli su i fudbaleri Cara Konstantina koji su na Bubnju savladali Vlasinu.

Veliki broj ljubitelja fudbala pratio je utakmicu u Mrštanu, gde Dubočica ove sezone dočekuje rivale, a da je ulog bio veliki osetilo se i na terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Piroćanci su tokom prvih 45 minuta bili bolji rival, a nakon lepe akcije Adžibaba je u 17. minutu pogodio gol domaćina.

Zaigrali su izabranici Dejana Čelara ofanzivnije u drugom delu i to im se isplatilo, pošto su preko iskusnog Predraga Đorđevića stigli do izjednačenja. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, a vredno pomena do kraja utakmice jesta i tenzija koja se stvorila među igračima pa je sudija Vukadinović pokazao crvene kartone Miliću iz Dubočice i Dojkiću iz Radničkog.

Prvu pobedu u sezoni ostvarili su fudbaleri Cara Konstantina koji su na Bubnju savladali Vlasinu sa 2:0. Ubedljivu pobedu upisala je ekipa popovačke Budućnosti koja je sa ubedljivih 3:0 bila bolja od Brzog Broda.

Poraze su pretrpeli fudbaleri Pčinje i Topličanina. U Trgovištu je sa 2:1 slavio Radnički iz Svilajnca, dok su Prokupčani rezultatom 3:2 poraženi od Meševa.

Borba za ulazak u Prvu ligu, ali i za opstanak u trećem rangu nastavlja se narednog vikenda, kada će Radnički u Pirotu ugostiti Dunav, Dubočica ide u goste Timoku, u Popovcu će gostovati SFS Borac, dok će međusobne duele odigrati Vlasina - Pčinja i Topličanin - Brzi Brod.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.