Srđan Jović ponovo o samostalnosti Grdelice

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Jović ponovo o samostalnosti Grdelice

LESKOVAC – Srđan Jović, predsednik Građanske incijative “Svi za našu opštinu” ponovio je danas da je formiranje grdeličke opština potreba i u interesu svih građana.

“Aktuelni zakon za sprovođenje narodne inicijative nije u funkciji naroda već je njegova glavna uloga zaštita tadašnje vlasti (kada je donet, pa i sada) od naroda, te je skoro nemoguće ispoštovati ga. Suština je u iskazivanju potrebe za rešavanjem problema, a ne u protokolu iskazivanja potrebe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Povodom izjave nekih članova Gradskog veća da je ova građanska inicijativa politički obojena saopštavamo da uređenje i način života ljudi na ovom prostoru nije političko pitanje (kao njihovo) već egzistencionalno”, navodi se u saopštenju.

Inače, Gradsko  veće Leskovca je nedavno odbacilo ovu incijativu uz obrazloženje da je politički obojena i da nije sprovedena po važećim zakonima i propisima.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.